snabb uppdatering

2015-03-14 @ 16:04:10 Permalink Kategori: One Spirit, Vardag; Kommentarer (0)

 
Hej på er! Dagen känns ganska stressig så tror inte jag kommer hinna med något riktigt inlägg! Dagen igår vart super lyckad och min bror verkade i alla fall väldigt nöjd! Idag så var jag i stallet tidigt och lunchade min häst och sedan fixade med smått och gott. Eftersom att hon som skulle provrida aldrig kom gick jag ungefär en timma med Spirran så hon fick komma ut ändå! Snart kommer Fiona över, då ska vi nog laga mat och sen fixa oss så får vi se vad vi hittar på ikväll!

fredag den 13

2015-03-13 @ 11:06:09 Permalink Kategori: Vardag Kommentarer (0)


 
Hejsan! Idag har vädret verkligen varit på topp, love it. Tror att det har påverkat mig lite då jag har pluggat på som bara den i skolan idag, känns super skönt. Idag är jag som sagt ledig från stallet men jag känner att jag får lite ångest att jag inte ska ut, saknar redan min lilla knasboll. 
 
Ser dock fram emot kvällen. Ska först till fiona sedan vid klockan sex så hämtar familjen upp mig så sk vi först åka och bowla, sedan har vi bokning på en super bra resturang som jag älskar och därefter blir det bio! Allt detta för att min lilebror fyller 14! Ser fram emot det.

studdsboll

2015-03-12 @ 22:25:38 Permalink Kategori: One Spirit, Vardag; Kommentarer (0)

 
Hejhej! Idag har dagen varit ganska okej, efter skolan åkte jag ner på stan med Hanna och Nattis och träffade på Fiona. Vi chillade ett tag och gick runt och handlade lite saker! Sedan träffade jag mamma och gick och fikade med henne och Fiona.
 
I stallet sedan såg Spirrans ben mycket bättre ut, svullnaden oh värmen är i stort sett helt borta på benen. Dock har svullnaden flyttats ner lite till under kotorna men det är nog ingen fara! Red i alla fall idag, och det gick inte bra! Eftersom att hon fick stå igår hade hon en sådan jäkla energi att jag knappt hann hoppa upp innan hon va iväg och hoppa runt i paddocken. När jag väl kom upp stretade hon bara emot och ville springa, så fick arbeta med henne ett tag. När vi kom till traven gick jag verkligen kämpa för att hålla tillbaka henne och minsta tillfälle hon fick så blev det några luftsprång här och där! Så för att sammanfatta dagens ridning, så kan man säga att vi såg ut som en studdsboll. Vi flög hit och vi flög dit. Haha.
 
Imorgon i alla fall så ska en tjej i stallet ta Spirran. Är sååååå skönt att få en ledig dag! Är överlycklig. Haha, nej men kommer sakna henne faktiskt. Imorgon fyller även min bror år så då blir det att fira honom!