Blåsig dag

2015-02-19 @ 23:41:04 Permalink Kategori: Vardag Kommentarer (0)


Bild från idag innan stranden

Hejsan ni! Sitter just nu vid scenen och tittar på en show, tyvärr är den inte så super intressant så tänkte slänga in ett inlägg medan jag hade internet och innan jag och mor ska gå tillbaka till rummet! Har idag mest legat i skuggan då jag brände mig lite lätt igår, dock så kunde jag inte hålla mig och la mig lite då och då i solen, vilket jag grovt ångrar. För ni har jag bränt mig rejält och är så fruktansvärt besviken på mig själv!! Har även bokat in så att jag imorgon ska rida på en tur bara jag och en guide längst med stranden, vilket jag ser sååå fram emot! (dock kommer jag blottad ganska rejält för solen så vet ej riktigt hur jag ska göra, vill ha långbyxor för att inte bränna sönder benen men de ända långbyxor jag har är mjukis.. Hmm, får se hur jag gör! Ha ha)

Onsdag

2015-02-18 @ 21:33:06 Permalink Kategori: Vardag Kommentarer (0)


Bild från hotellet 

Hejsan! Sitter nu såklart vid lobbyn där det finns internet och tittar runt lite på olika sociala medier! Har idag solat typ hela dagen, har även hunnit få en massa fina bilder, bokat utflykter och så har mamma hunnit gymma också! Har fått otroligt mycket färg nu på den dagen vi varit ute i solen, har dock tyvärr lyckats bränna mig på vissa ställen också! Dock är det inget allvarligt och jag tror det lägger sig med tiden! Ska snart in på restaurangen och äta och sedan blir det uppvisning här på hotellet som vi ska titta på är tanken!

Läser just nu 50 shades of grey (på svenska) dom jag köpte på flygplatsen igår och har snart läst ut den.. Den är så otroligt bra och är kär i den där boken!!

Framme i Afrika

2015-02-17 @ 21:39:43 Permalink Kategori: Vardag Kommentarer (0)


Haha ja från idag

Hejsan mina fina!
 Har nu kommit fram till Afrika och hunnit finna mig till ro eller hur jag ska uttrycka det! Idag var det tyvärr lite molnigt och blev lite besviken, dock fanns defenitivt värmen där! Har precis ätit middag och sitter just nu i lobbyn för att få internet! Mamma och jag sitter för tillfället och överväger om vi orkar gå ut ikväll eller om vi ska gå och lägga oss och vila ut till imorgon! Har ju trots allt varit vakna sedan fyra i morse! Och ja jag vet att kvalitén på bilderna kommer suga då jag kommer blogga från mobilen, men ni får stå ut tills jag kommer hem, puss!